Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Gorjenii se vaccinează

Etapa a doua de vaccinare a început de vineri, 15 ianuarie. În această nouă etapă circa 5 milioane de români sunt eligibili pentru vaccin, adică persoanele de peste 65 de ani, cele cu boli cronice și persoane din industrii cheie.

La nivelul județului Gorj au fost stabilite 5 centre comunitare pentru etapa a doua de vaccinare, rămânând în continuare funcționale și 4 din cele 8 centre de vaccinare, constituite la nivelul spitalelor din județ.

Capacitatea zilnică de vaccinare este de aproximativ 60 de persoane.

În cursul zilei de ieri o nouă tranșă de vaccin a sosit la nivelul județului Gorj, mai exact 1.140 de doze, care începând de astăzi au fost folosite pentru imunizarea populației cu grad ridicat de risc.

Începând cu primele ore, târgujienii programați pe listele pentru imunizare și-au făcut apariția în fața centrelor de vaccinare.

Întrebați de ce au optat pentru vaccinare, răspunsurile unora dintre ei au fost neașteptate.

Alții susțin că se vaccinează pentru a asculta îndemnurile medicilor.

Oamenii prezenți în centrele vaccinare se declară însă nemulțumiți de informare, unii acuzând medicii de familie de lipsă de interes.

Până în momentul de față, la nivelul județului Gorj au fost vaccinate 2.967 de persoane.

 

Articole similare

Back to top button