Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

12 intervenții în acest weekend la Rânca

Turiștii au luat din nou cu asalt stațiunea montană Rânca, de pe raza județului Gorj pentru a se putea bucura de câteva zile de relaxare. Aceștia au lăsat în urmă aglomerația urbană și au preferat să meargă la munte cu familia, tocmai pentru a avea parte de puțină distracție pe pârtie.

Fie că au folosit săniuța, fie că au mers cu schiurile, oamenii s-au bucurat de vremea frumoasă, dar și de zăpadă.

Fiind una dintre puținele stațiuni din țară care a avut zăpadă suficientă pentru practicarea sporturilor de iarnă, Rânca a atras un număr foarte mare de turiști, peste 5.000 zilnic.

Numărul mare de persoane prezente a condus și la o suplimentare a măsurilor IPJ Gorj, care au avut drept rezultat evitarea aglomerației și a cozilor kilometrice de mașini.

Volumul extrem de mare de turiști prezenți în stațiune a dus la o menținere a numărului ridicat de evenimente: 12 intervenții în acest weekend. Turiștii nu au venit destul de bine pregătiți și echipați, astfel că salvamontiștii au fost solicitați să intervină zilnic.

Membrii Salvamont Gorj fac în continuare apel către toți turiștii să fie cât mai responsabili, împreună reușind astfel să reducă numărul de accidente.

 

Articole similare

Back to top button