Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Cursuri de prim ajutor la Crucea Roșie

Crucea Roșie este cel mai mare furnizor de cursuri și intervenții în domeniul primului ajutor din țară. În cadrul filialei există o gamă largă de cursuri de prim ajutor pentru persoanele cu vârsta de peste 16 ani care doresc să învețe primul ajutor pentru viața lor de zi cu zi. Pentru a participa la aceste cursuri, nu este necesară o experiență anterioară, ci doar dorința de a învăța și de a lua parte la exerciții.

Crucea Roșie organizează cursuri de prim ajutor pentru angajați de intreprinderi și instituții ca măsură de prevenire pe linie de protecție a muncii, cursanți de la școli de șoferi, cadre didactice din școli și licee și cetățeni dornici să acționeze în situații reale, în caz de accidentări.

Cursurile sunt furnizate de medici sau instructori atestați ca formatori de prim ajutor de bază și se fiinalizează cu un examen, în urma căruia se primește certificat de absolvire și legitimație care confirmă că persoana este instruită să acorde ajutorul.

Crucea Roșie dispune de 48 de centre de formare în toată țară dotate conform standardelor europene, unul dintre ele fiind chiar în cadrul filialei din Gorj.

Primul ajutor este reprezentat de totalitatea acțiunilor efectuate de către persoane fără pregătire medicală și fără echipamente specifice acestui scop, menite să stabilizeze victima până la preluarea ei de către un serviciu specializat.

Articole similare

Back to top button