ActualitateSliderUltima ora

Urmează schimbări în PMP Gorj

În urma votului de duminică, Partidul Mișcarea populară nu a reușit să treacă pragul electoral și să obțină mandate în Parlamentul României. Din acest motiv, președintele PMP, Eugen Tomac, a hotărât să își dea demisia din fruntea partidului.

Acesta a declarat că cineva trebuie să își asume rezultatul alegerilor, iar acolo unde au existat membri în secțiile de vot și rezultatul a fost zero, se vor formula contestații. Peste 1900 de cereri pentru renumărarea voturilor s-au făcut până acum din partea PMP, după cum spune Eugen Tomac.

La Gorj, Nicolae Davițoiu, președintele organizației județene, spune că vor avea loc schimbări și în interiorul filialei, iar o eventuală ședință a fost programată pentru luni. Davițoiu spune că va pune în practică hotărârile care s-au dat la nivelul comitetului executiv național. Se vor analiza greșelile și se va lua o decizie, iar în urma discuțiilor Davițoiu va hotărî dacă își va da demisia.

La nivel național, interimatul va fi preluat de Marius Pașcan, până la organizarea unui congres. PMP a obținut doar 4,78% voturi pentru Camera Deputaților și 4,90% la Senat, după centralizarea proceselor verbale din 99, % dintre secţiile de votare.

Back to top button