Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Târgu-Jiul scapă de anumite măsuri restrictive

Rata de incidență a cazurilor de COVID în ultimele 14 zile, la nivelul municipiului Târgu-Jiu a scăzut la 1,73 la mia de locuitori, astfel că orașul nu se mai află în scenariul roșu.

CJSU Gorj a adoptat începând de ieri Hotărârea nr. 63, prin care anumite măsuri restrictive au fost ridicate.

Astfel, începând cu data de 3 decembrie, de la ora 00.00 se permite activitatea cu publicul a restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului. Se permite de astăzi și organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și sau concerte, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă.

De asemenea, jocurile de noroc își deschid ușile, fără însă a depăși același procent de 30% din capacitate.

Interzise sunt încă spectacolele drive-in, precum și spectacolele în aer liber, concertele, festivalurile publice și private sau alte evenimente culturale.

Aceleași măsuri au fost stabilite pentru localitățile Mătăsari și Motru, unde rata de incidență este mai mare de 1,5 îmbolnăviri la mia de locuitori și mai mică sau egală cu 3/1.000.

Orașul Novaci a intrat începând de astăzi în scenariul verde, cu o rată de incidență de 1,23. Restaurantele și salile de jocuri își vor putea desfășura activitatea, fără a depăși însă 50% din capacitatea maximă a spațiilor. Spectacolele de tip drive-in, precum și concertele, festivalurile publice sau private vor putea avea loc.

Articole similare

Back to top button