Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Tablete pentru toate școlile din Târgu Jiu

Unitățile de învățământ vor beneficia de dotări printr-o axă de finanțare europeană. Primăria municipiului a făcut demersurile către școli pentru a pune la dispoziție baza de date cu elevii și profesorii din fiecare unitate. Proiectul de finanțare a fost depus și se are în vedere obținerea a 9200 de tablete și toate sitemele care presupun transmiterea în timp real a cursurilor, dar și table interactive. Valoarea proiectului se ridică la 4 milioane de euro.

Toate unitățile de învățământ din municipiul Târgu Jiu și localitățile component ale acestuia vor beneficia de investiție. Excepție face Colegiul Național Tudor Vladimirescu, ce vrea să acceseze separate fonduri europene pentru dotarea școlii.

Edilul spune că este o finanțare foarte importantă. Fără aceasta, bugetul local nu ar fi permis achiziționarea dispozitivelor, întrucât pentru investiții sunt allocate 5 milioane de euro, iar valoarea proiectului este de 4 milioane.

Toate tabletele le vor rămâne copiilor pe toată perioada în care vor fi înregistrați în unitățile de învățământ.

Articole similare

Back to top button