Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Săptămâna internațională la UCB

Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu a organizat pentru a treia oara International Week in UCB.  Evenimentul s-a desfasurat pe parcursul a 7 zile si s-a bucurat de prezenta participantilor din mai multe tari de pe mapamond.

Săptămâna trecută UCB a îmbrăcat haine festive cu iz internațional în cadrul evenimentului International Week in UCB. Ce-a de-a treia ediție a avut ca participanți reprezentanți ai unor universități din Grecia, Ucraina și Germania, și chiar din India.  De asemenea, cadre didactice și studenți ai instituției de învățământ au fost prezenți la manifestare.

Evenimentul s-a desfășurat de această dată în mediul online, din cauza restricțiilor impuse de pandemia Covid-19. Acest lucru nu a împiedicat însă participanții să discute probleme precum avantajele și dezavantajele educației online. Prezentările au inclus și promovarea propriilor universități, tradițiile și culturile fiecărei țări și aspecte culturale și educaționale privind experiența Erasmus Plus.

Organizarea evenimentului a urmărit întărirea relațiilor cu actualii parteneri, încurajarea și susținerea mobilităților internaționale ale studenților și personalului universității, asigurarea accesului studenților non-mobili la experiențe internaționale, dar și îmbunătățirea abilităților lingvistice, sociale și culturale ale personalului și studenților UCB, prin activitățile prevăzute în program.

Evenimentul International Week in UCB – ediția a III-a a fost organizat ca activitate specifică în cadrul proiectului cu titlul „Dezvoltarea și consolidarea relațiilor internaționale ale UCB”  derulat de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Articole similare

Back to top button