ActualitateSliderUltima ora

Campanii electorale suspendate temporar

Mai multe organizații politice au anunțat că își suspendă temporar activitatea în urma tragediei petrecute la Piatra Neamț.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat ieri că a decis suspendarea oricărei acțiuni de campanie electorală din respect pentru această imensă tragedie, și că prioritatea este ca supraviețuitorii de la Piatra Neamț să aibă parte de îngrijiri medicale.

S-au alăturat demersului și Uniunea Salvați România care și-a întrerupt campania pentru o zi. Radu Miruță, Președintele USR Gorj, a declarat că a fost o decizie umană la nivel național, pentru a nu politiza evenimentul.

Și Partidul Național Liberal a anunțat suspendarea temporară a campaniei electorale. După ce fotografia de profil a filialei gorjene de pe pagina de socializare a fost marcată cu doliu, Dan Vîlceanu a transmis și decizia PNL.

Pe de altă parte, ProRomânia  este împotriva acestei decizii, susținând că și suspendarea campaniei electorale este tot o campanie electorală. Alin Văcaru consideră că nu îi ajută cu nimic pe cei afectați de incendiu și că ar trebui căutate alte soluții.

În urma incendiului de la Secția ATI a Spitalului din Pieatra Neamț, 10 pacienți și-au pierdut viața și mai mulți se află în stare gravă, transferați la alte Spitale din județul Iași.

Back to top button