Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Coronavirus lovește crunt

Pandemia de coronavirus lovește crunt România. Mii de cazuri noi de infectări au fost înregistrate, numărul deceselor a explodat, iar la ATI, medicii abia mai fac față cazurilor grave.

Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate peste 343 de mii de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

231.808 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, a fost înregistrat un număr de 9.489 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 174 de români au murit în ultimele 24 de ore, în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Nici la terapie intensivă situația nu este una bună, numărul pacienților COVID internați depășind 1.149.

La nivelul județului Gorj, numărul de noi cazuri raportate este 60.

Din păcate au fost înregistrate încă 2 decese în urma infectării cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat și o femeie în vârstă de 74, respectiv 73 de ani, ambii prezentând și alte afecțiuni medicale.

De la începutul pandemiei, 3.643 de persoane au fost confirmate pozitiv pe raza județului Gorj.

3.217 gorjeni s-au vindecat, iar 165 au decedat.

În ceea ce privește coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, județul Gorj se menține, înregistrând 1,87 la mie, fiind situat încă în scenariul galben.

Sibiul înregistrează o incidență de 7,78 la mia de locuitori, luându-se măsura carantinării începând cu data de 16 noiembrie. În continuare Clujul prezintă o rată de infectare de 7,3 la mia de locuitori, urmat de Timiș și Sălaj cu 6,49, respectiv 6,25.

La polul opus, în scenariul verde a reușit să se mențină un singur județ. Este vorba despre Vrancea, cu o incidență de 1,42.

Articole similare

Back to top button