Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderUltima ora

Începe campania electorală

Este ultima zi fără campanie electorală. Începând de mâine, candidații se vor bate în proiecte și promisiuni electorale pentru a câștiga încrederea alegătorilor. Timp de o lună mai multe organizații politice vor bate din poartă în poartă sau vor umple rețelele de socializare și mass-media în încercarea de a câștiga mandate în Parlamentul României.

Partidul Social Democrat se declară pregătit de campania electorală. Aceștia se bazează și pe reușita din septembrie, votul de la locale făcându-i încrezători în forțele proprii. Social-democrații se vor axa mai mult pe online, dată fiind actuala situație epidemiologică.

Partidul Mișcarea Populară va fi reprezentat în principal de Nicolae Davițoiu și Sorin Boza. Liderul PMP Gorj spune că în campanie se va întâlni totuși cu oamenii pentru a le vorbi față în față despre planurile și proiectele PMP.

Partidul Verde optează pentru amânarea alegerilor, din cauza creșterii cazurilor de Covid-19. Însă și ei se vor arunca în luptă cu candidați care vor să vină cu proiecte noi care să dezvolte nivelul de trai al cetățenilor. Marinela Strâmbulescu și Ștefan Ghimiși vor veni în fața electoratului cu proiecte pentru un Gorj și o Românie verde.

10 partide mici s-au unit și au lansat candidați comuni la scrutinul din decembrie. Liderul ADN Gorj, Nicolae Ivăniși candidează la Camera Deputaților sub sigla PER. Și ei se vor baza pe o campanie online, dar și pe întâniri cu susținătorii.

În bătălia pentru un fotoliu de parlamentar se mai află și PNL, USR și Pro România. Însă liderii acestora sunt probabil prea ocupați cu ultimele detalii ca să ne ofere un punct de vedere privitor la începerea campaniei electorale. Cu siguranță însă, îi vom putea regăsi la miezul nopții în centrul municipiului, dând startul campaniei electorale.

Articole similare

Back to top button