Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateFără categorieSliderUltima ora

Munca la negru sancționată drastic de ITM  

În perioada 26 octombrie – 1 noiembrie, Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a efectuat 160 de controale în domeniile relațiilor de muncă și securității și sănătății în muncă.

Inspectorii au aplicat amenzi în valoare totală de 86.100 de lei, din care 50.000 de lei au fost aplicați în cazuri de muncă nedeclarată. Tot în cadrul controalelor efectuate, alte 6 măsuri de remediere a deficiențelor au fost aplicate.

Controale au avut loc și în trafic, rezultatul lor fiind sancționarea unui angajator cu suma de 20.000 de lei.

De asemnea la o balastieră din comuna Bălești, o amendă de 20.000 de lei a fost aplicată, iar pe raza municipiului Târgu-Jiu un angajator a fost sancționat cu 10.000 de lei pentru depășirea programului de lucru stabilit.

 

George Octavian Romanescu susține cu tărie că verificarea respectării de către angajatori a măsurilor de prevenție și protecție în vederea limitării răspândirii SARS-CoV-2 rămâne un obiectiv important.

39 de controale ITM au fost efectuate în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie în comunele Glogova și Bălești, orașul Tismana și municipiul Târgu-Jiu.

Articole similare

Back to top button