ActualitateSliderUltima ora

Și-au luat mandatele în primire

Mai multe primării din județul Gorj și-au schimbat edilii în urma scrutinului din septembrie. Noii primari au preluat ștafeta și au depus jurământul față de cetățenii localităților pe care le vor reprezenta pentru următorii 4 ani.

La Prigoria, Lucian Goață are planuri mari pentru următoarea perioadă. Primul proiect pe care Goață vrea să îl pună în aplicare în cel mai scurt timp privește introducerea gazelor în comună. De asemenea, va începe și pregătirea pentru sezonul rece cu utilaje și material antiderapant. Tot în perioada următoare va pune la punct și detaliile pentru sărbătorile de iarnă. Edilul nu își dorește să numească niciun viceprimar.

La câțiva kilometri de Târgu Jiu, Constantin Bicheru a preluat frâiele Primăriei Stănești. Acolo sunt mai multe sate în care uitilitățile lipsesc. Deși comuna este racordată la rețeaua de gaze, în câteva zone cetățenii nu beneficiază de această utilitate. 5 sate nu au văzut nici măcar asfalt la poartă, deși comuna a început să se dezvolte și pe plan turistic. Bicheru așteaptă validarea tuturor mandatelor pentru a numi un viceprimar și a începe să deruleze proiectele pe care și le-a propus.

Deși a trecut mai bine de o lună de la alegerile locale, mai multe mandate întârzie să fie validate. Noii edili ai localităților așteaptă ședința de consiliu local complet pentru a pune în aplicare planurile pentru localitățile pe care le conduc

Back to top button