Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Încă un contract câștigat de Iordache

Contractul ce vizează întreținerea și deszăpezirea drumurilor județene din Gorj a fost câștigat anul acesta de o asociere formată din mai multe firme. Este vorba despre YDAIL CONTRUCT SRL, DACOREX COM, MANINTER CAR SRL, PROREDRUM SRL.

Contractul are o valoare de aproximativ 36 de milioane de euro și o durată de 4 ani.

Compania YDAIL este liderul asocierii și aparține omului de afaceri Ion Iordache, candidatul PNL Gorj de pe prima poziție la Senat.

Oferta depusă s-a încadrat în suma de peste  176 de mii de lei, deși bugetul stabilit de Consiliul Județean Gorj a fost peste 177 de mii de lei.

Contractul constă într-un acord-cadru cu o durată de patru ani încheiat cu un singur operator economic ce are drept scop asigurarea executării de lucrări și servicii de reparare și întreținere a drumurilor județene aflate în administrarea Consiliului Județean Gorj.

Firma YDAIL s-a ocupat de întreținerea drumurilor județene  și în ultimii patru ani.

Între timp, firma Consiliului, Întreprinderea de Drumuri și Poduri a intrat insolvență din lipsă de contracte, dar și din cauza problemelor de management.

Asocierea condusă de firma lui Iordache va trebui pentru următorii patru ani să asigure lucrări de întreținere a drumurilor, servicii de proiectare tehnică pentru infrastructura de transport și servicii de deszăpezire.

Lucrările și serviciile de reparare și întreținere drumuri județene aflate în administrarea Consiliului Județean Gorj au drept scop final îmbunătățirea generală a accesibilității cu principalele zone ale județului.

Articole similare

Back to top button