Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SliderSportUltima ora

Pandurii victorie sub îndrumarea lui Cojocaru

Dupa o lungă perioadă de timp în care Pandurii Târgu-Jiu nu a mai cunoscut gustul câștigului, echipa de fotbal a reușit prima victorie la meciul cu CSM Reșița.

Pandurii Târgu-Jiu a câștigat sâmbătă, 17 octombrie, cu 2-1 cu CSM Reșița. Golurile au fost înscrise de jucătorii Gabriel Dodoi și Martin Remacle.

Din data de 14 septembrie a anului trecut unde echipa a reușit o victorie de 1-0 în deplasarea de la Metalogbus București, au urmat șase partide din campionat înregistrate doar cu înfrângeri pe linie.

Antrenorul Călin Cojocaru s-a bucurat de o remiză în cele 14 jocuri oficiale pe banca gorjenilor până la acest meci. Cojocaru este mulțumit de evoluția echipei și speră ca rezultatele să se mențină pe aceeași linie.

Cojocaru a debutat pe banca Pandurilor pe data de 16 noiembrie anul trecut când echipa sa a fost învinsă cu 4 la 9.  A urmat o remiză, după care au suferit doar înfrângeri.

Articole similare

Back to top button