Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SliderSocialUltima ora

Teodor Țigan director ROMSILVA

Romsilva este compania de stat din România care se ocupă cu protejarea, conservarea și dezvoltarea fondului forestier proprietate publică a statului român, precum și cu gospodărirea fondurilor de vânătoare și de pescuit.

Teodor Țigan a primit inițial un mandat provizoriu din partea Consiliului de Administrație Romsilva în iunie anul acesta, însă în cadrul întrunirii ce a avut loc marți,13 octombrie, a primit funcția de director general, cu un mandat până la 31 decembrie 2021. Selecția s-a derulat conform Ordonanței de Urgență 109/2011.

Teodor Țigan în vârstă de 62 de ani, a absolvit Liceul Tehnic Silvic Timișoara și Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere Brașov. Până în anul 2003 a fost inginer silic responsabil cu activitatea de fond forestier la Direcția Silvică Arad,ulterior a fost șef al Ocolului Silvic Iuliu Moldovan până în anul 2007, iar în ultimii 13 ani a ocupat funcția de director al Direcției Silvice Arad.

O subunitate a Regiei Naționale a Pădurilor – ROMSILVA este Direcția Silvică Gorj.

Suprafața pădurilor administrate de Direcția Silvică Gorj se regăsește repartizată în mare parte în județul Gorj cu un procent de aproximativ 99% și o mică parte fiind repartizată în județele Vâlcea și Mehedinți.

 

Articole similare

Back to top button