Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Paturi pline la ATI

Spitalul Covid din Târgu Cărbunești se află într-o situație dificilă. De aproape 3 săptămâni Secția de Terapie Intensivă este plină, mai ales că au fost aduși și pacienți din alte unități spitalicești de pe teritoriul României.

Printr-o intervenție telefonică în emisiunea „În interes public” de la Gorj Tv, managerul Spitalului din Târgu Cărbunești, Constantin Târziu, a declarat că mai sunt locuri în secțiile de tratament, însă la ATI fiecare pat este ocupat zilnic.

Deschiderea Ambulatoiului de Specialitate din cadrul Spitalului mai are de așteptat din cauza creșterii numărului de cazuri COVID-19. Astăzi Direcția de Sănătate Publică Gorj a raportat încă 39 de noi cazuri de infectare, dar și un deces. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 67 de ani care prezenta și alte afecțiuni.

De la începutul pandemiei, 2319 gorjeni au fost infectați cu noul coronavirus, 2014 persoane fiind declarate vindicate și externate. Astăzi a fost înregistrat cel de-al 110-lea deces.

La Secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean se află în prezent 11 pacienți Covid-19.

La nivel national au fost raportate alte 3109 cazuri de infectare în ultimele 24 de ore și 68 de decese.

Articole similare

Back to top button