Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
PoliticaSliderUltima ora

Gabi Coica, potențial Viceprimar. Adi Tudor, exclus din planuri

Negocierile pentru formarea majorităților în Consiliul Local încep să contureze noi alianțe și propuneri pentru funcțiile de viceprimari ai municipiului Târgu Jiu. În urma discuțiilor, se pare că de partea lui Romaescu va fi doar Pro România, cu cei doi consilieri, Luminița Popescu și Gabi Coica.

Actualul edil a exclus din start posibilitatea numirii Luminiței Popescu în funcția de Viceprimar, sigura variantă rămânând doar Gabi Coica.

Deși săptămâna trecută Romanescu se gândea și la o alianță cu Partidul Verde, condus de fostul vice, Adrian Tudor, se pare că edilul s-a răzgândit, nefiind de acord ca Tudor să înceapă un nou mandat pe fotoliul de viceprimar. Din cauza neînțelegerilor din trecut, alesul consideră că nu va putea colabora cu Adrian Tudor și că cel puțin pentru următorii 4 ani, Tudor nu va reveni pe funcția din care și-a dat demisia în urmă cu doar câteva luni.

Liderul Verzilor, Adrian Tudor, consideră că nu este normal pentru un primar să invoce probleme personale în discuțiile privind Consiliul Local. Tudor a declarat că va fi un consilier local foarte activ, însă nu s-a gândit dacă va fi alături de Romanescu sau în opoziție.

Deocamdată discuțiile nu sunt bătute în cuie, Romanescu declarând că încă există șansa de a avea doi viceprimari liberali.

Articole similare

Back to top button