Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SliderSportUltima ora

Programul Rabla pentru Electrocasnice

În această perioadă, gorjenii se pot debarasa de electronicele vechi prin Programul Rabla pentru Electrocasnice. Aceștia pot duce televizoare pe care nu le mai folosesc, mașini de spalat sau chiar frigidere.

În Târgu Jiu a fost identificată deja o locație unde firmele specializate vor depozita temporar electrocasnicele uzate, după ce vor fi colectate din poartă în poartă.

Proprietarii electrocasnicelor vor primi astfel vouchere cu valori variate. De exemplu, pentru un televizor adus, valoarea voucherului ajunge pana la 20 lei, iar pentru un frigider valoarea este de 50 de lei. Deși prețul tichetelor pare mic, oamenii pot renunța totuși printr-o modalitate ecologică la electrocasnicele nefuncționale, care ocupă spațiu semnificativ în multe gospodării gorjene.

Tichetele sunt primite in raport de 1 la 1, adică, pentru o piesă de echipament, beneficiarul primește un singur voucher.

 

Articole similare

Back to top button