ActualitatePoliticaSlider

Doar 2 km de drum la Bălănești

Drumul Județean 665 A care traversează comuna Bălănești a intrat în reabilitare în urmă cu puțin timp. Deși au fost organizate mai multe licitații publice pentru găsirea unui executant, niciun ofertant nu s-a arătat interesat de lucrarea din Bălănești. Fondurile alocate proiectului provin din bugetul Consiliului Județean, și se ridică la aproape un milion de euro.

Obiectivul de investiție  din Bălănești și-a găsit un constructor abia în luna august, execuția lucrărilor fiind încă în curs de desfășurare. Deși pare un drum reabilitat în campania electorală, întrucât ordinul de începere s-a dat înainte de alegerile locale,  primarul comunei, Ovidiu Pungan, a declarat că execuția lucrărilor a fost scoasă la licitație de două ori, cu mult înainte de începerea perioadei electorale.

Edilul speră ca principalul drum din localitate să fie reabilitat în întregime în maxim 2 ani de zile. Aceasta a declarat că în urma discuțiilor cu Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, s-a  stabilit că se va întocmi un alt proiect pentru modernizarea drumului.

DJ 665 A are o lungime de peste 11 km, executarea lucrărilor făcându-se pe o porțiune mai mică de 20%. Scuza pentru cei numai doi kilometri este bugetul slab al Consiliului Județean, care, spune primarul,  a încercat să investească în toate localitățile gorjene.

În acest moment lucrările de modernizare sunt în toi, urmând să fie finalizate în perioada următoare.

Back to top button