Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ultima ora

Premierul Mihai Tudose a dispus redeschiderea Depozitului de la Roșia până în aprilie 2018

La solicitarea liderilor sindicali şi a conducerii Complexului Energetic Oltenia, senatorul Florin Cârciumaru s-a întâlnit, recent, cu ministrul Energiei, Toma Petcu şi cu secretarul de stat al Ministerului Energiei, Doru Vişan, în vederea aprobării de către Guvernul PSD a unor măsuri pentru realizarea stocurilor de siguranţă ale Sistemului Electroenergetic Naţional în ceea ce priveşte combustibilul lignit.

Astfel, în şedinţa de Guvern de astăzi, prim-ministrul Mihai Tudose a aprobat proiectul de hotărâre care vine în sprijinul producătorilor de energie pe cărbuni, în speţă Complexul Energetic Oltenia.

Aşadar, cu sprijinul secretarului de stat Doru Vişan, Guvernul a adoptat proiectul de hotărâre prin care se aprobă activarea și utilizarea parțială a depozitului Roşia, din cadrul Exploatării Miniere de Carieră Rovinari, începând cu data de 15 septembrie 2017 și până la data 30 aprilie 2018.

De asemenea, utilizarea depozitului Roșia din cadrul Exploatării Miniere de Carieră Rovinari se va supune interesului strategic de menţinere a siguranței Sistemului Electroenergetic Naţional, cu adoptarea tuturor măsurilor posibile de protecție a mediului.

Articole similare

Back to top button