Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ultima ora

Guvernul va reintroduce supraacciza la carburanți în toamnă

Benzina şi motorina s-ar putea scumpi curând – premierul vorbeşte despre o eventuală reintroducere a supraaccizei pentru carburanţi, eliminată la începutul anului. Premierul Mihai Tudose îi ameninţă pe benzinari: dacă vor creşte preţurile, statul va majora redevenţele.

Supraacciza la carburanţi va fi o decizie implementată în toamna aceasta, dar încă se negociază cu producătorii. Atunci când ea a fost scoasă, odată cu celebra taxă de stâlp, la pompă nu s-a văzut nicio îmbunătăţire, iar atunci a fost scoasă pentru a uşura povara fiscală pe cetăţeni. Dacă tot nu s-a uşurat, să o punem la loc, măcar din banii ăia poate mai facem un spital, că nu am scos-o ca să se îmbogăţească distribuitorii”, a declarat Mihai Tudose.

Premierul a precizat că încă se negociază cu producătorii şi că valoarea acesteia nu a fost stabilită deocamdată, ci se fac simulări.

Întrebat dacă Guvernul va majora şi redevenţa, Tudose a răspuns afirmativ, explicând că acest lucru s-ar putea produce după ce se va vedea „comportamentul celor din piaţă”.

Sursa: Digi24.ro

Articole similare

Back to top button