Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ultima ora

Au înjughiat un tânăr în fața unui bar din Târgu Jiu, apoi au mers să-l amenințe la spital. Agresorii, reținuți de Poliție

Doi tineri din Târgu Jiu au dormit o noapte în Arest după ce l-au amenințat pe un alt tânăr, aflat pe patul de spital. Acesta din urmă are 19 ani și în timp ce se afla internat la Secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean Tudor Vladimirescu Târgu Jiu, a fost ameninţat cu acte de violență, de doi tineri de 28 ani, respectiv 33 de ani. Cu aceleași persoane, în timp ce se aflau în faţa unui bar, din municipiu, ar fi avut un conflict, în cursul nopții, în urma căruia, asupra tânărului, de 19 ani, au fost exercitate acte de violență, prin folosirea unui corp contondent. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. În cauză au fost continuate cercetările de către lucrătorii Biroului de Ordine Publică, iar faţă de cei doi suspecți s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca cercetările să fie continuate, cu autorii în stare de libertate.

Articole similare

Back to top button