Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ultima ora

Fiul lui Victor Ponta, ranit dupa un meci de rugby. Ce transmite de pe patul de spital

Fiul fostului premier Victor Ponta, Andrei, a postat pe contul de Facebook al tatălui său un mesaj de mulţumire adresat personalului medical care l-a îngrijit şi celor care s-au gândit şi la el. De asemenea, adolescentul a estimat că peste două zile va fi externat de la Spitalul ”Bagdasar Arseni”, scrie digi24.ro.

”Vreau să le mulţumesc tuturor medicilor şi asistentelor de la Ambulanţă şi de la Spitalul Judeţean Prahova care au avut imediat grijă de mine şi de colegul meu Horia. Şi le mulţumesc şi celor de aici de la Spitalul «Bagdasar Arseni» – sper să nu le stau pe cap mai mult de două zile!”, a scris Andrei Ponta.

El îşi salută colegii de la Şoimii Bucureşti şi le urează succes în meciul pe care îl dispută sâmbătă. ”Iar adversarilor de la Constanţa o să le marchez o mulţime de puncte ca «răzbunare» la următoarea partidă! Baftă multă!”, a promis fiul lui Victor Ponta.

Andrei Ponta, în vârstă de 14 ani ani, a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din Ploieşti de către un echipaj al Ambulanţei Prahova, după ce s-a lovit la cap în timpul unui meci de rugby disputat vineri în faza grupelor a turnelului U14, pe stadionul din Băicoi. Un alt băiat în vârstă de 14 a fost de asemenea rănit, suferind un traumatism în zona cervicală  după ce s-a lovit de fiul fostului premier în timpul meciului.

Articole similare

Back to top button