Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ultima ora

Tânără de 17 ani dispărută

O minoră în vârstă de 17 ani a dispărut și este căutată de polițiștii gorjeni. Mama tinerei a alertat poliția din data de 27 iunie după ce fata, care plecase la cursuri, nu s-a mai întors acasă. ”La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a efectuat cercetarea locului faptei, fiind efectuate și activități de căutare a acesteia în vederea identificări. Semnalmente: înălţime 1,60 m., 50 kg., ochi căprui, păr şaten cu şuviţe blonde, până la nivelul umerilor, iar la data plecării era îmbrăcată cu pantaloni scurţi tip blue-jeans de culoare albastru, maiou de culoare roşu închis, în picioare purta sandale de culoare neagră şi pe spate avea un rucsac de culoare albastru. Mama minorei este de acord cu mediatizarea datelor şi semnalmentelor minorei, fiind solicitată și punerea în urmărire.”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Persoanele ce pot da relații care să ajute la identificarea minorei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Articole similare

Back to top button