Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SliderUltima ora

Romi din Târgu Jiu filmați cum lovesc cu bestialitate un cal căzut la pământ

https://youtu.be/yBpAGakS4mk

Scene de o cruzime de nedescris s-au petrecut zilele trecute pe strada Motrului lângă fosta brutărie de la Artego. Patru indivizi de etnie romă lovesc fără milă un cal căzut la pământ. Animalul, înhămat la o căruță, prăbușit la pământ, încerca cu disperare să se ridice, dar cădea mereu pe asfalt sub ploaia de lovituri.

Scenele au fost filmate de un cetățean din mașină și, în momentul în care romii au observat că sunt filmați au început să-l înjure. Nu s-au lăsat intimidați de cel care filma și au continuat să lovească bietul animal. Acesta a reușit să se ridice la un moment în picioare dar s-a prăbușit din nou împiedicat de hamurile căruței la care era legat, aproape lovind autoturismul din care se filma.

Filmul a fost postat pe Facebook și a generat reacții vehemente din partea a sute de persoane. Conform postărilor, poliția a fost deja anunțată. Vom reveni cu amănunte. Sursa: aici

Articole similare

Back to top button