Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ultima ora

Ce au făcut polițiștii la Muzeul Județean

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, în parteneriat cu Fundația Collegium XXI, în cadrul Proiectului Național ”CUNOAȘTE ȘI PROTEJEAZĂ PATRIMONIUL CULTURAL NAȚIONAL!” a organizat o activitate tematică, cu elevii gorjeni.

Activitatea de prezentare s-a desfăşurat în cursul zilei de ieri, la Şcoala Gimnazială ,,Alexandru Ştefulescu”, din municipiul Târgu Jiu, ocazie cu care, polițiștii au prezentat, în format power-point, date legislative și istorice, pentru ca, cei 61 de elevi angrenați, din clasele a V-a şi a VII-a, să înțeleagă semnificația și importanța patrimoniului cultural național, precum și bunurile mobile și imobile care fac parte din această categorie.

Ulterior, pentru a exemplifica informațiile prezentate, polițiștii i-au invitat pe elevi să viziteze Muzeul Judeţean Gorj ”Alexandru Ștefulescu”, fiind oferite precizări practice, foarte interesante și utile, care i-au ajutat pe elevi să-și fixeze cunoștințele proaspăt dobândite, transmite IPJ într-un comunicat de presă.

Articole similare

Back to top button